Følg os
Sprog

Linnemann til tops i Danmark

Linnemann til tops i Danmark
  • 24.jun.2020
  • admin

Ulrik Linnemann har indtaget føringen i det danske mesterskab imens han stadig står overfor uvished omkring Europamesterskabet i Rallycross.

Ulrik Linnemanns sæson skulle være begyndt tilbage i maj, men COVID-19 pandemien satte en stopper for Europamesterskabets åbningsløb på den velkendte bane Spa i Belgien. Linnemann Motorsport har indkøbt en Ford Fiesta Supercar, som skulle have bragt det danske team til tops i Europa. Ulrik valgte at gribe muligheden for at komme i en racerbil igen, da Danmarksmesterskabet i henholdsvis Folkerace og Rallycross løb af stablen. Sæsonens første løb var fuldt ud succesfulde for Ulrik, som nu findes i føringen af to danske mesterskaber.

”Det har været en stor udfordring at sætte hele min karriere på pause, når forventningerne og drømmene til den kommende sæson var større end nogensinde. Vi har selvfølgelig fuld forståelse for at de helbredsmæssige foranstaltninger kommer i første række, og derfor har vi valgt at gribe de andre muligheder som er opstået i denne særlige tid ” udtaler Ulrik Linnemann, som aldrig har holdt pause i de 18 år, hvor han har været aktiv som racerkører.

Det er stadig uvist hvornår Linnemann Motorsport igen kan drage ud i verdenen, for at kæmpe imod Europas bedste racerkørere. Indtil videre forventes sæsonen at starte på Höljesbanen i Sverige den 23. august. Europamesterskabet vil i år kun bestå af tre afdelinger i Sverige, Frankrig og Letland, hvis det går efter arrangørernes forventninger.

Linnemann Motorsport har også mødt andre udfordringer i forbindelse med COVID-19 krisen. Flere sponsorer har set sig nødsaget til at holde deres betaling tilbage, indtil deres egen fremtid er sikret. Det har været udfordrende for teamet, som har investeret til 2020 sæsonen.

Ulrik har tilmeldt sig næste folkeraceløb som foregår i Kolding den 28. juni, og går efter at lave et hattrick i Danmark, mens han stadig venter på opklaring om sæsonen. ”Jeg har hørt at mine danske konkurrenter glæder sig til at EM-sæsonen begynder igen, og det er de ikke alene om” fortæller Ulrik med et smil.