Følg os
Sprog

Linnemann på gæstevisit i CRAA

Linnemann på gæstevisit i CRAA
  • 29.maj.2018
  • admin

Classic Race Aarhus er uden tvivl blevet kendt nationalt og internationalt, og er indbegrebet af folkefest for alle der elsker duften af benzin i gaderne af Aarhus.

2018-udgaven var ingen undtagelse, og Ulrik Linnemannn lagde vejen forbi til en showkørsel i hans 600Hestes VW POLO Rallycrossbil.

En oplagt mulighed for at brande sporten Rallycross, og sammen med MASSIVE MOTORSPORT konsolidere at sporten er kommet for at blive. Der var dog også, weekenden igennem, stor aktivitet og interesse i teltet hos Linnemann og teamet.

Folk var tydeligvis interesseret i at vide specifikt hvilken bil det var der umiddelbart uden problemer legede med formel 1 biler, og samtidigt blev smidt sidelæns ind i det ene sving efter det andet, for så at sende dækrøg ud af alle 4 dækkasser i udgangen af svingene.

Det var i særdeleshed en sjov og underholdende weekend, kommer det fra Ulrik. Som kørte showkørsel både lørdag og søndag til det præstigefyldte arrangement i Aarhus midtby. Et supergodt arrangement, der trak en masse race-interesserede mennesker til. Det var en perfekt måde at brande min sport på, som jo på mange måder er ”den nye dreng i klassen” under TEAM MASSIVE MOTORSPORT. Så der var naturligvis rigtig mange folk der spurgte ind til sporten Rallycross, samt min igangværende sæson i Europamesterskabet.

Næste gang Ulrik og hans rallycrossteam skal i aktion, bliver d. 30. juni/1. juli i rallycross meka’et Höljes (Sverige) Nordjyden besidder i skrivende stund en 3. plads i den samlede stilling i kampen om at regere Europas rallycrossbaner.