Følg os
Sprog

Linnemann Motorsport skifter til Reiger Suspensions

Linnemann Motorsport skifter til Reiger Suspensions
  • 20.apr.2015
  • Kim Lauritsen

reigerlogo1

 

Linnemann Motorsport har skiftet sin undervognsleverandør frem mod sæsonen 2015. Siden 2011 har man brugt franske BOS Engineering, men dette samarbejde er nu ophørt. Hollandske Reiger Racing Suspensions skal fremover levere teamets støddæmperløsninger. Et samarbejde som man ser frem til.

“Der skulle ske noget nyt. Jeg har været tilfreds med mine BOS dæmpere. Mange ting spillede selvfølgelig ind da jeg vandt EM sølv i 2011, men de var helt sikkert medvirkende dertil. Skiftet til Reiger er også noget jeg har overvejet meget af samme grund, men det var tid til forandringer for at følge med udviklingen. Jeg havde en længere samtale med Petter Solberg, hvor han direkte anbefalede mig at bruge Reiger. Selvfølgelig spillede hans anbefaling ind på valget.” siger Ulrik Linnemann med et smil.

Der arbejdes i øjeblikket rigtig hårdt i værkstedet for at blive klar til afrejse den kommende onsdag. Turen går til Portugal og årets første EM-runde.

“Vi er spændte. I gennem de seneste tests virker det som om, at forbedringerne giver pote. Nu skal der produceres en masse reservedele de næste dage, også er vi klar til kamp. Det er jeg overbevist om.” udtaler teamejer Jørgen Linnemann.