Følg os
Sprog

Linnemann Motorsport lukker ned

Linnemann Motorsport lukker ned
  • 30.dec.2015
  • Kim C. Jensen

Linnemann Motorsport lukker ned

… Men dog kun for 2015 – i 2016 er vi tilbage endnu stærkere end før.

Der har været stille siden sæson afslutningen, men dette er dog ikke dårlige tegn, det er tegn på der har været fuld fart på i værkstedet.

Opbygningen af racer karosserier har taget så meget af tiden, at der ikke har været tid til at få opdateret folk på hvad der er af planer. Dette vil vi dog også vente lidt med endnu, da der stadig arbejdes på højtryk på de sidste detaljer. En ting kan vi dog afsløre – 2016 byder på endnu en sæson i EM Rallycross super 1600, og stadigvæk med Ulrik og Frida som duo. Derudover arbejdes der på andre spændende tiltag, men mere om det i løbet af januar.

Vi har fra Linnemann Motorsport et stort ønske om at i går ind og stemmer på Ulrik som årets banekører, hvor han er nomineret efter en flot sæson i Europa. Afstemningen finder du her: http://bilmagasinet.dk/dmsa16/stem-paa-aarets-banekoerer

Hermed skal der blot lyde et ønske til alle om et rigtig godt og lykkebringende nytår, tak for alt støtten i 2015, og på gensyn i 2016 til endnu mere race og flere spændende oplevelser.

KCJ01322