Følg os
Sprog

Flere motorsportsklasser åbner dørene for Rallycross-stjerne

Flere motorsportsklasser åbner dørene for Rallycross-stjerne
  • 01.apr.2016
  • Kim C. Jensen

Den 27 årige racerkører Ulrik Linnemann fra Suldrup er efterhånden blevet et kendt ansigt i dansk motorsport på baggrund af sine meritter i international Rallycross. Det er blevet til 3 EM medaljer på 7 år i det skrappe felt, og præstationerne er ikke gået ubemærket hen. Flere teams fra forskellige motorsportsklasser vil nemlig gerne være med til at sætte den talentfulde nordjyde på landkortet.

I et stykke tid har der floreret rygter i krogene af den danske motorsportsverden, at Linnemanns næste udfordring skulle være den nye Supertourisme-serie. Der skulle eftersigende være stor interesse fra et stort team i at tilknytte Linnemann til DM serien i Danish Supertourisme Championship. En interesse Linnemann nu varsomt bekræfter:

”Det er korrekt at jeg er i kontakt med et dansk team om at deltage i den efterhånden ret så populære DST-serie. (Danish Supertourisme serie, red.) Jeg har testet en af bilerne på Padborg Park tilbage i Juli måned med gode omgangstider – det er nogle vanvittige biler. Så selvfølgelig er jeg interesseret.” udtaler Ulrik Linnemann  til sin hjemmeside LinnemannRX.com.

EM-sæsonen for Rallycross Super 1600 er den klasse Ulrik Linnemann og hans team til dagligt husere i. Serien løber i 2016 over seks løb i hhv. Portugal, England, Sverige, Frankrig, Spanien og Tyskland.

”Med kun 6 løb i EM (Rallycross, red.), er der rig mulighed for at prøve kræfter med nye motorsportsgrene i 2016. Jeg kan allerede nu sige at min første prioritet er EM serien, så det vil praktisk talt være umuligt for mig at deltage i 2 mesterskaber på én gang. Men på baggrund af specielt DST’s nye TV-aftale er denne serie pt. særdeles attraktiv for mig.” fortæller Ulrik Linnemann.

Endvidere kommer det også fra Linnemann-lejren at der er flere muligheder for Ulrik Linnemann foruden hans satsning i EM-rallycross. Der er også tikket tilbud ind på fra teams i internationale langdistanceløb og amerikansk rallycross, ligesom det for nyligt kom frem at man forhandler med et fransk Peugeot-team om at deltage i VM-rallycross for Supercars.