Følg os
Sprog

BLIV SPONSOR

Vores biler er lavet med alle de bedste dele, og holdet går altid meget op i, at bilerne ser godt ud, så vores partnere vil blive repræsenteret på den bedste måde.

Du kan få din reklame på denne meget hurtige bil, og dermed komme på tv-skærmen på over 600 millioner tv-skærme over hele verden.

Europæisk og VM i Rallycross bliver vist live på tv indtil 2018, og det er muligt for live streaming af alle løb på nettet.

Som sponsor inkluderer du muligheder for

Eksempel på et sponsorforhold. SKAT:

Din virksomhed betaler 25 000 kr. Til en sponsorpakke hos Linnemann Motorsport.

Du får:

Når Linnemann Motorsport fakturerer dig, skal vi angive 15.000 kr. Fra de forskellige elementer i sponsorpakken.

For eksempel:

Jysk Display om at være sponsor for Linnemann Motorsport

Det var en kold januar dag, da rallycross talent Ulrik Linnemann ringede til COO på Jysk Display, Kim Skytte, for at høre om vi kunne hjælpe ham på motorshowet i Herning …

“Med hjælpen mente Ulrik faktisk at sponsorere” Typisk laver vi ikke sponsorater af denne slags, for det er for langt væk fra Jysk Display, men der var en bestemt energi, stålfasthed og beslutsomhed i Ulriks stemme, der vækkede noget i mig”  forklarer Kim.

Denne energi, viljestyrke og ikke mindst en afbalanceret del ydmyghed åbnede døren for Ulrik, og han fik en personlig aftale.

“Ulrik er en meget vindende karakter – både personligt men sikkert også med hans sportspræstationer. Nr. 2 er bare ikke godt nok, og i mine øjne er han definitionen af ​​et ægte brand” , udtrykker Kim.

“Der var flere ting i forhold til Ulrik, der mindede mig meget om vores egen Jysk Display-indstilling. Han – vi – mødte udfordringer,” downs “- men bestemt også sejre på vejen og vil gerne være i front. Det tog mig ikke lang tid til at beslutte, at her var en ung mand, vi ville give en hjælpende hånd, så han kan fortsætte og udvikle sine triumfer i motorsport, “forklarede Kim, da han blev spurgt, hvorfor Jysk Display Valgte at indgå i sponsorering.